LET´S WORK TOGETHER. Üdvözöljük a HAHN+KOLB Magyarország weboldalán!
KÄRCHER
Gőzporszívó, SGV 8/5

Részletes információkhoz, további képek és dokumentumok megtekintéséhez válasszon ki egy cikket az alábbi táblázatból.

KÄRCHER

Gőzporszívó, SGV 8/5

A könnyen kezelhető SGV 8/5 a gőztisztító és a nedves/száraz porszívó funkcióit kombinálja egy készülékben. Gőztisztítás közben a kondenzvizet a készülék azonnal eltávolítja.

Olvassa el a cikk leírását

1 kivitelben kapható

További információra van szüksége, vagy nem találta meg a kívánt terméket?

Termékek

További információra van szüksége, vagy nem találta meg a kívánt terméket?

Ügyfélszolgálat hívása: +36 1 371 2900

Alkalmazás

Higiénikus tisztítás vegyszerek használata nélkül

Kialakítás

  • 8 bar gőznyomás
  • 5 l-es tartály
  • 3000 W fűtőteljesítmény
  • Bojler hőmérséklete: kb. max. 175 °C
  • Kényelmes funkcióvezérlés a fogantyún található eszközzel: Időtakarékos, rugalmas, egyszerű és közvetlen funkcióvezérlés a működtetés során.
  • Programok minden alkalmazási módhoz: Öntisztító üzemmód: A tömlők, szivattyúk és csövek tisztítása. A higiénikus tisztaság helyreállításához. Vegyi funkció a makacs szennyeződések vegyszeres eltávolításához. (az öblítő program megvéd az aeroszoloktól).
  • hordozó kerettel: Lehetővé teszi a fúvóka tartozékok könnyű kivételét

Előny

  • Különösen felhasználóbarát az EASY-Operation rendszernek köszönhetően – egy forgókapcsoló az összes funkcióhoz.
  • Könnyű porszívózás és a szennyezett víz könnyű eltávolítása és közvetlen érintkezés nélkül.

Megjegyzések

A Kärcher gőztisztítók víruspusztító hatékonyságát bevizsgáló független laboratórium az alábbiakat állapította meg: Helyes használat esetén a készülékek képesek a burkos vírusok*, mint például a koronavírus vagy az influenzavírus, 99,999%-át, valamint a háztartásokban előforduló baktériumok** 99,99%-át eltávolítani a kemény felületekről. Míg hogy a járóbeteg- és a fekvő beteg intézmények jelenleg a fertőtlenítőszerek használatát helyezik előtérbe, a gőztisztítók döntő szerepet játszhatnak a magánháztartások általános higiéniájának fenntartásában, valamint a kereskedelmi- és ipari alkalmazások területén.


*A Kärcher gőztisztítóval végzett alapos helyi tisztítás esetén, azaz amikor egy adott terület gőztisztítását maximális gőznyomással, 30 másodpercen keresztül végzik, a készülék a burkos vírusok, mint például a korona- vagy az influenzavírus, 99,999%-át (a Hepatitis B vírus kivételével) eltávolította a háztartásokban tipikusan megtalálható, sima felületekről (PVC-felületeket alapul véve, az EN 16615:2015-06 szabvány előírásai szerint); tesztmikroba: módosított Ankara vaccinia vírus).


**30 cm/s sebességgel végzett tisztítás és maximális gőznyomás használata esetén a készülék a háztartásokra tipikusan jellemző összes baktérium 99.99%-át eltávolította a sima, kemény, a háztartásokban tipikusan megtalálható felületekről (tesztmikroba: Enterococcus hirae). 99,999% az SG(V) professzionális gőztisztítók használata esetén, az EN 16615:2015-06 szabvány előírásai szerint, PVC padlók esetén, tesztmikroba: Enterococcus hirae ATCC 10541.

Szállítás

Gőzszívótömlő markolattal, 2 x gőzvezető cső, padlószívófej, kézi tisztítófej