Részletes információkhoz, további képek és dokumentumok megtekintéséhez válasszon ki egy cikket az alábbi táblázatból.
NTC – Beszúró élelmiszer-érzékelő
EN 13485 és HACCP megfelelőség
Termékek
Ügyfélszolgálat hívása: +36 1 371 2900
Az árak megtekintéséhez jelentkezzen be
Alkalmazás
A nemesacél élelmiszer-érzékelő elsősorban az élelmiszerek maghőmérsékletének mérésére szolgál. Az érzékelő EN 13485 és HACCP megfelelőséggel rendelkezik, valamint vízálló (IP 67 szerint), így különösen praktikusan használható az élelmiszeriparban. Hőálló is, mivel az érzékelő kábele PTFE-ből készült.
Kialakítás
- Érzékelő típusa: NTC
- Mérési tartomány: -50 és +150 °C között
- Pontosság: A mért érték ±0,5%-a 100 és +150 °C között
- Pontosság: ±0,2 °C -25 és +74,9 °C között
- Pontosság: ±0,4 °C (fennmaradó mérési tartomány)
- Beállási idő: 8 s
- Mérőszonda/érzékelőszár hossza/átmérője: 125 mm/4 mm
- Mérőszonda-/érzékelőcsúcs hossza/átmérője: 15 mm/3 mm
- IP 67 védettségi fokozat
- Termék anyaga: Nemesacél
Megjegyzések
Megfelelőségértékelés nélkül – kalibrációs kötelezettség alá tartozó hatósági mérésre/szállításra nem alkalmas
RAL színkód kiválasztása
FIGYELEM! A képernyőn megjelenő szín eltér a valós színárnyalattól!