LET´S WORK TOGETHER.   Üdvözöljük a HAHN+KOLB Magyarország weboldalán! | Csak vállalkozások részére
TESTO
NTC – Beszúró élelmiszer-érzékelő

Részletes információkhoz, további képek és dokumentumok megtekintéséhez válasszon ki egy cikket az alábbi táblázatból.

TESTO

NTC – Beszúró élelmiszer-érzékelő

EN 13485 és HACCP megfelelőség

Olvassa el a cikk leírását

1 kivitelben kapható

Az egyéni árak a bejelentkezés után jelennek meg

További információra van szüksége, vagy nem találta meg a kívánt terméket?

Termékek

További információra van szüksége, vagy nem találta meg a kívánt terméket?

Ügyfélszolgálat hívása: +36 1 371 2900

Az árak megtekintéséhez jelentkezzen be

Alkalmazás

A nemesacél élelmiszer-érzékelő elsősorban az élelmiszerek maghőmérsékletének mérésére szolgál. Az érzékelő EN 13485 és HACCP megfelelőséggel rendelkezik, valamint vízálló (IP 67 szerint), így különösen praktikusan használható az élelmiszeriparban. Hőálló is, mivel az érzékelő kábele PTFE-ből készült.

Kialakítás

  • Érzékelő típusa: NTC
  • Mérési tartomány: -50 és +150 °C között
  • Pontosság: A mért érték ±0,5%-a 100 és +150 °C között
  • Pontosság: ±0,2 °C -25 és +74,9 °C között
  • Pontosság: ±0,4 °C (fennmaradó mérési tartomány)
  • Beállási idő: 8 s
  • Mérőszonda/érzékelőszár hossza/átmérője: 125 mm/4 mm
  • Mérőszonda-/érzékelőcsúcs hossza/átmérője: 15 mm/3 mm
  • IP 67 védettségi fokozat
  • Termék anyaga: Nemesacél

Megjegyzések

Megfelelőségértékelés nélkül – kalibrációs kötelezettség alá tartozó hatósági mérésre/szállításra nem alkalmas