Részletes információkhoz, további képek és dokumentumok megtekintéséhez válasszon ki egy cikket az alábbi táblázatból.
TE T típusú – Beszúró élelmiszer-érzékelő
EN 13485 és HACCP megfelelőség
Termékek
Ügyfélszolgálat hívása: +36 1 371 2900
Az árak megtekintéséhez jelentkezzen be
Alkalmazás
A strapabíró beszúró élelmiszer-érzékelő elsősorban élelmiszerek maghőmérsékletének mérésére használható. Az érzékelő a megfelelő mérőműszerrel együtt (testo 926, testo 735) EN 13485 és HACCP megfelelőséggel rendelkezik, így különösen praktikusan használható az élelmiszeriparban. A speciális markolat biztosítja a könnyű kezelést a félszilárd élelmiszerek maghőmérsékletének méréséhez.
Kialakítás
- Érzékelő típusa: TE T típusú
- Mérési tartomány: -50 és +350 °C között
- Pontosság: ±0,2 °C -20 és +70 °C között
- Pontosság: 2. osztály az EN 60584-2 szabvány szerint (fennmaradó mérési tartomány)
- Beállási idő: 6 s
- Mérőszonda/érzékelőszár hossza/átmérője: 115 mm/5 mm
- Mérőszonda-/érzékelőcsúcs hossza/átmérője: 30 mm/3,7 mm
- IP 65 védettségi fokozat
- Termék/ház anyaga: Nemesacél/GFRP
Előny
- Speciális markolattal és megerősített kábellel (PVC)
RAL színkód kiválasztása
FIGYELEM! A képernyőn megjelenő szín eltér a valós színárnyalattól!