LET´S WORK TOGETHER.   Üdvözöljük a HAHN+KOLB Magyarország weboldalán! | Csak vállalkozások részére
TESTO
TE T típusú – Beszúró élelmiszer-érzékelő

Részletes információkhoz, további képek és dokumentumok megtekintéséhez válasszon ki egy cikket az alábbi táblázatból.

TESTO

TE T típusú – Beszúró élelmiszer-érzékelő

EN 13485 és HACCP megfelelőség

Olvassa el a cikk leírását

1 kivitelben kapható

Az egyéni árak a bejelentkezés után jelennek meg

További információra van szüksége, vagy nem találta meg a kívánt terméket?

Termékek

További információra van szüksége, vagy nem találta meg a kívánt terméket?

Ügyfélszolgálat hívása: +36 1 371 2900

Az árak megtekintéséhez jelentkezzen be

Alkalmazás

A strapabíró beszúró élelmiszer-érzékelő elsősorban élelmiszerek maghőmérsékletének mérésére használható. Az érzékelő a megfelelő mérőműszerrel együtt (testo 926, testo 735) EN 13485 és HACCP megfelelőséggel rendelkezik, így különösen praktikusan használható az élelmiszeriparban. A speciális markolat biztosítja a könnyű kezelést a félszilárd élelmiszerek maghőmérsékletének méréséhez.

Kialakítás

  • Érzékelő típusa: TE T típusú
  • Mérési tartomány: -50 és +350 °C között
  • Pontosság: ±0,2 °C -20 és +70 °C között
  • Pontosság: 2. osztály az EN 60584-2 szabvány szerint (fennmaradó mérési tartomány)
  • Beállási idő: 6 s
  • Mérőszonda/érzékelőszár hossza/átmérője: 115 mm/5 mm
  • Mérőszonda-/érzékelőcsúcs hossza/átmérője: 30 mm/3,7 mm
  • IP 65 védettségi fokozat
  • Termék/ház anyaga: Nemesacél/GFRP

Előny

  • Speciális markolattal és megerősített kábellel (PVC)