Szerszám + Műhelykonfigurátor

Konfigurátor

Szerszám és műhely konfigurátorunk segít Önnek abban, hogy munkáját még könnyebben el tudja végezni. A rendszer segít kiválasztani a megfelelő eszközöket a munkavégzéshez. Önnek nincs más teendője, mint belépni online felületünkre, ahol egyszerű lépések sorozatán keresztül vezetjük el az ideális szerszám kiválasztásához.

Előnyök

  • gyors
  • kényelmes
  • pontos
  • megbízható
  • nem igényel telepítést

Szerszámnavigátor (magyar nyelvű)

Több mint 1000 alapanyagtípus és minden gyakori szabvány (pl. DIN vagy AFOR) online.
Rendelési szám és minden további információ az eszközhöz.
Az alapanyag és megmunkálási feladat egyszerű kiválasztása, kombinálása.
A megmunkálási és szerszám paramétereknek közvetlen bevitele.
Javaslat a megfelelő szerszámra, minden fontos információ és ajánlott forgácsolási paraméter megjelenítése.

Tovább a navigátorra!

 

Idomszernavigátor (magyar nyelvű)

Az idomszernavigátorral gyorsan és kényelmesen választhatja ki a speciális tűréshatárokat és köztes méreteket. Válassza ki a megfelelő idomszert, a kívánt feladathoz. Adja meg az alapvető paramétereket, mint az ISO szabvány vagy a számszerűsített tűréshatár és állítsa be a részleteket például az anyagra vagy a bevonatra vonatkozóan. Hozzon létre a kiválasztott idomszerekből egy bevásárlókosarat és automatikusan átküldheti ajánlatkérését a HAHN+KOLB-nak.

Tovább a navigátorra!

 

Műhelykonfigurátor (német nyelvű)

A tervezőprogram lehetővé teszi, hogy megtervezze álmai új műhelyét, vagy meglévő műhelyét varázsolja teljesen újjá. Legyen innovatív és kreatív, készítsen terveket és válassza ki az Ön és munkatársai számára legideálisabb megoldást! Néhány egyszerű lépéssel egy háromdimenziós (3D) tervet készíthet a leendő/meglévő műhelyéről. A műhely tartalommal való megtöltéséhez számos eszköz közül választhat (munkaállomások, bútorok, anyagtároló rendszerek, gépek, stb.), amellyel maximálisan személyre tudja szabni a műhelyt. Háromdimenziós látványterv biztosítja, hogy mindenki számára érthető legyen az elképzelés.

Tovább a konfigurátorra