LET´S WORK TOGETHER. Üdvözöljük a HAHN+KOLB Magyarország weboldalán!

Rendszermunkahelyek

ERGONOMIKUS MUNKAÁLLOMÁSOK ÖSSZESZERELÉSHEZ

A munkaállomás rendszerek lehetővé teszik a munkahely ergonomikus és rugalmas kialakítását. A munkaasztalok elektromosan állítható magasságúak és a moduláris plug-in rendszernek köszönhetően gyorsan és egyszerűen konfigurálhatók az Ön és alkalmazottai egyedi igényeihez. Válassza ki a megfelelő tartozékokat a számos felszerelési változat közül  és növelje munkafolyamatai hatékonyságát.

TUDJON MEG TÖBBET A HK MUNKAÁLLOMÁS RENDSZEREKRŐL!

1521-B1:/Diverses/Fokus_BE/GIF_Systemarbeitsplatz_Neu.gif
 • Elmagyarázzuk, hogyan teremthet jelentős hozzáadott értéket vállalata számára egy ergonomikus munkaállomással.
 • Fedezze fel a felszerelési változatokat a fiókos szekrényektől a perforált lemezeken és polcokon át a monitorok és laptopok számára kialakított forgó karokig!
 • Gyorsan és egyszerűen testre szabhatja elektromosan állítható magasságú munkaasztalát.
 • Videónkban bemutatunk mindent, amit a munkaállomás rendszereinkről tudni kell.

1497-B1:/content/CTA-Buttons/CTA-MehrErfahren_HU.jpg

FEDEZZE FEL A MUNKAÁLLOMÁS RENDSZEREKHEZ KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEINKET!


NÖVELJE TERMELÉKENYSÉGÉT EGYEDI, ÁLLÍTHATÓ MAGASSÁGÚ MUNKAASZTALOKKAL!

Rendszer munkaállomásainkkal maximális egyediséget, ergonómiát és rugalmasságot kínálunk Önnek.

Egy egyedileg berendezett és működő munkakörnyezetben nő az alkalmazottak motivációja és a vállalat hatékonysága: Az anyagok és szerszámok optimális rendje és szervezése a munkahelyen hatékony munkafolyamatokat és ezáltal rövid reakcióidőt biztosít.

Minden embernek egyéni jellemzői és képességei vannak, ezért fontos, hogy a munkát az adott személyhez igazítsuk. Az ergonomikusan kialakított, állítható magasságú asztalokkal ellátott munkaállomások nemcsak a munkavállalók egészségét és jólétét segítik elő. Emellett jelentős hozzáadott értéket képviselnek az Ön vállalata számára.

Az ergonomikus munkaállomás előnyei

 • Az Ön munkavállalóinak egészsége és jóléte megnő.
 • A teljesítmény és a munkaeredmények javulnak, a hibaarányok csökkennek.
 • A munkával kapcsolatos betegségek, például a hát-, nyak- vagy vállfájdalom csökken, ennek következtében a kieső idő is csökken.
 • A hatékony, ergonomikus munkahelyek pozitív hatással vannak a vállalat imázsára.
1521-B1:/Diverses/Fokus_BE/Systemarbeitsplatz_Stand_600.jpg

TUDJON MEG TÖBBET A RENDSZER MUNKAÁLLOMÁSAINKRÓL A VIDEÓBAN


A MUNKAÁLLOMÁS RENDSZEREK EGYEDI BEÁLLÍTÁSA ELEKTROMOS MAGASSÁGÁLLÍTÁSSAL

A munkaállomások keretből és munkalapból állnak, és különböző méretekben és teherbírással kaphatók. Az igényektől és a munkavállalóktól függően különböző kialakítások és opciók, például kiegészítő alkatrészek és tartozékok állnak rendelkezésre. A moduláris, plug-in rendszer lehetővé teszi a munkaállomás rugalmas kialakítását, valamint az asztal magasságának egyedi beállítását.

Kombináljon több munkaállomást egymással rendszerbe, és tervezze meg egyedi vállalati berendezéseit! A sarokmegoldások is gond nélkül lehetségesek.
1521-B1:/Diverses/Fokus_BE/_MG_0548_reduziert.jpg

Ilyen egyszerűen állíthatja a munkaasztal magasságát

A munkakörnyezetnek a munkavállalóhoz való igazítása érdekében a munkaasztalok magassága egy vezérlőelem segítségével elektromosan állítható. A rendszer munkaállomás állítása csak akkor megy, ha a kezelőelem felfelé vagy lefelé gombját lenyomva tartja. A gomb felengedésekor a mozgás azonnal leáll. A vezérlés előre beprogramozott automatikus gyorsítási és lassítási funkcióval rendelkezik. Ez csillapítja a munkalap mozgását indításkor és leállításkor. A memóriagombok segítségével akár négy meghatározott munkalap magasságot is el tud tárolni.


A MUNKAASZTAL MINT AZ ERGONOMIKUS MUNKAHELY STABIL ALAPJA

Az asztalkeret és az összeszerelési egység képezi az Ön egyéni munkaállomásának alapját

 • Az asztalkeretek masszív acéllemezből készülnek, és a tiszta és felhasználóbarát kábelelrendezés érdekében a lap alatt egy integrált kábelcsatornát tartalmaznak, beleértve a kivágott részt is.
 • A szabványosított rendszer szélessége 1200, 1600 és 2000 mm, maximális teherbírása legfeljebb 400 kg, mélysége 700 vagy 800 mm.
 • Fokozatmentes, elektromos magasságállítás 690 és 1200 mm között kulcsos vagy Bluetooth-eszközzel, négy nagy teljesítményű emelőoszlop segítségével, max. emelési sebesség 38 mm/s.
 • Nagyon stabil felépítményegység a kiegészítő keresztmerevítőnek és az alul felfüggesztett energiasínnek köszönhetően.
 • A munkaasztalon vízszintesen fokozatmentesen állítható a felépítmény.
1521-B1:/Diverses/Fokus_BE/Tisch-Aufbaueinheit.jpg

AZ ÖN FELÉPÍTÉSI VARIÁCIÓI - SOK LEHETŐSÉG, EGY CÉL

A rugalmasság nem ismer határokat - kombinálja rendszer- munkaállomásainkat a rugalmas CLIP-O-FLEX felfüggesztési rendszerünkkel. A tartósíneket ketrecanyákkal rögzítik a perforált lemezhez. Ezt követően a polcokat egyedileg felakaszthatja keményhab betétjeinkkel vagy tárolódobozainkkal. Így mindig kéznél vannak szerszámai.

Állítsa össze munkaállomás rendszerét egyedileg, az Ön igényei és ergonómiai követelményei szerint!

1521-B1:/Diverses/Fokus_BE/_MG_0562_reduziert.jpg

Fiókos szekrények

A fiókos szekrények a munkalap alá függesztett blokkként vannak felszerelve. Két fiókkal rendelkeznek és az autóipari ágazatból származó könnyűszerkezetes kivitelben készülnek, így nem veszik kárba a felesleges súlykapacitás. A fiókok eloxált alumíniumból készültek és kiváló minőségű kialakításúak. A fiókok magassága 2 x 90 mm.

1521-B1:/Diverses/Fokus_BE/_MG_0583_reduziert.jpg

Perforált lemez

A perforált lemez különböző kiegészítők felakasztására szolgál és vizuális elkülönítésre is használható. A magasságtól függően (400 mm vagy 800 mm) 4 vagy 6 db tartóval rögzítik. Minden változatnál a maximális terhelés 50 kg, a rács mérete pedig 38 mm x 38 mm x 10 mm.

1521-B1:/Diverses/Fokus_BE/_MG_0528_reduziert.jpg

Polcok

A polcok az Euro-dobozok fix tárolására szolgálnak. Ezek a felépítményegységbe vannak beakasztva. Az optimális munkahelyi ergonómia érdekében 25°-ig fokozatmentesen dönthetők és mélységük állítható. Ez figyelembe veszi a különböző fogásszélességeket is.
Minden változat esetében a maximális terhelés 50 kg.

1521-B1:/Diverses/Fokus_BE/_MG_0578_reduziert.jpg

Felfüggesztő sín

A függesztősín az elemek rugalmas felfüggesztésére szolgál a felépítményegységen. 25°-os dőlésszögben lejt. Minden változat esetében a maximális terhelés 25 kg.

TOVÁBBI FELÉPÍTMÉNY LEHETŐSÉGEK

Fedezze fel az ergonomikus munkaállomás rendszer további praktikus elemeit, mint például a monitor, laptop és billentyűzet számára kialakított forgatható kart - a kihúzható egértálcával együtt. 

Ha felszereléssel ellátott gurulós kocsit szeretne használni, szerelje fel a hosszabbító egységet a felépítményre és rögzítse oda a készüléksínt. A LED-es rendszervilágítás szintén itt van felszerelve. A munkaállomás rendszer ergonomikus megvilágítására szolgál, 5000 Kelvin értékkel és fényerőszabályozó funkcióval rendelkezik. A mikroprizmás lencse és a diffúzor fólia biztosítja a vakítás elleni védelmet. A legújabb generációs prémium LED-eknek köszönhetően magas energiahatékonysággal rendelkezik.  

Az egymás mellett álló munkaállomásoknál a becsípődésveszély elkerülése érdekében használjon becsípődésgátlókat!

A rugalmas munkaállomás felszereléséhez szükséges összes termék megtalálható a munkaállomás rendszer tartozékok alatt.  

1497-B1:/content/CTA-Buttons/CTA-ZumProdukt_HU.jpg
1521-B1:/Diverses/Fokus_BE/Monitorhalter.jpg
1521-B1:/Diverses/Fokus_BE/Auslegereinheit.jpg
1521-B1:/Diverses/Fokus_BE/LED-Unterbauleuchte.jpg
1521-B1:/Diverses/Fokus_BE/Klemmschutz.jpg

FEDEZZE FEL A MEGFELELŐ TARTOZÉKOKAT IS A MUNKAÁLLOMÁS RENDSZEREKHEZ!


A HAHN+KOLB a minőséget és ezáltal a maximális teljesítményt, hatékonyságot és biztonságot jelenti az Ön termelésében. "Made in Germany" - a legmodernebb gépekkel gyártunk és több mint 50 éves gyártási tapasztalattal rendelkezünk.