Forró drót: 06 1 371 29 00

Nyitvatartás: Hétfő-péntek 8:00 órától 17:00 óráig 

A HAHN+KOLB kiemelkedő színvonalú termék- és szolgáltatási minőségével, magas szállítási készségével komoly elismertséggel rendelkezik az iparágában. Az évente megjelenő HAHN+KOLB katalógus több mint 1500 oldalas és több mint 80.000 példányban jelenik meg világszerte és a cég számára még mindig ez az egyik legfontosabb értékesítési csatorna. Már több idegen nyelven is elérhető a HAHN+KOLB katalógusa (magyar, német, angol, francia, olasz, spanyol, magyar, lengyel, orosz, szerb, cseh, és kínai). Magas szinten foglalkozik a HAHN+KOLB az online kereskedelmi megoldásokkal, amelyek lehetővé teszik például, hogy az elektronikus szerszám katalógust minden ismert formátumban elérhetővé tegye partnerei számára.

A HAHN+KOLB Hungária Kft. legfőbb profilja forgácsoló szerszámok, befogástechnikai eszközök, mérőeszközök, általános kéziszerszámok és műhely berendezések forgalmazása.

 
A lehető legjobb szolgáltatás nyújtása érdekében cookie-kat használunk. Szolgáltatásaink használatával Ön elfogadja az Adatvédelmi nyilatkozatunkat. adatvédelmi szabályzatot. Bezárás
Top