HAHN+KOLB Magyarország

Bemutatkozik a HAHN+KOLB Hungária Kft.

A HAHN+KOLB budapesti székhelye

HAHN+KOLB Hungária Kft.

A HAHN+KOLB Hungária Kft-t 2001-ben alapították meg Magyarországon, hogy kiszolgálja a magyar ipar szerszám és üzemberendezés szükségletét. A cég a 2000-es évek elején 6 fővel kezdte meg a működését. A létszám a sikeres piacra lépést követően fokozatosan emelkedett és jelenleg 25 szakmailag felkészült munkatársunk dolgozik azon, hogy partnereink számára a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújthassuk.

Az igazi áttörés 2011-ben történt, amikor a vállalat egy Magyarországra települő világszintű gyártócég kiszolgálására kötött szerződést. A cég azóta több piacorientált intézkedésnek és változtatásnak köszönhetően dinamikusan növekszik és a folyamatos fejlődés útját járja.

"Kreatív és innovatív" a hazai vállalat lelke

Kreatív

A HAHN+KOLB Hungária elsődleges profilja a szerszámok és üzemberendezések értékesítése és az eszközökhöz tartozó szakmai tanácsadás. A magyarországi leányvállalat azonban egyedülálló a cégcsoporton belül. Itthon a legnagyobb az aránya a nem katalógus termékek értékesítésének. Ez is igazolja hazai szlogenünket, mint "Kreatív és innovatív". Tanácsadói csapatunk sikeresen elégíti ki a legkülönfélébb fogyasztói igényeket is. Legyen szó katalógus termékekről vagy egyedi, speciális ajánlatokról.

Innovatív

Innovatív megoldásaink gyakran hozzásegítik a vállalkozásokat a hatékonyabb és eredményesebb munkavégzéshez. Ilyen egyedi koncepció volt például a speciális keményhab szivacsbetét, amelyet a HAHN+KOLB vezetett be Magyarországra. A koncepció lényege, hogy az eszközök számára egy átlátható és biztonságos tároló rendszert hozunk létre az 5S szemlélet alapján. Önnek már csak élveznie kell az átláthatóságot és hatékonyság növekedést.