Márkáink

A HAHN+KOLB márka sokszínűsége

Óriási választék és mindig a legjobb megoldás: minőségtudatos felhasználóként mindent megtalál kínálatunkban, amire hatékony termeléshez szüksége van. Legyenek azok egyedi igények vagy a standard kínálat elemei. A HAHN+KOLB egy több mint 70.000 terméket számláló szortimenttel rendelkezik, amely saját, kizárólagos és gyártói márkákból áll.

Profitáljon rendkívül széles és mély termékkínálatunkból a legmagasabb minőségi standardok mellett! Nálunk megtalálja kedvenc márkáit és az elvégzendő feladathoz szükséges eszköz kombinációját.

ATORN. Teljesítmény és minőség.

A legmagasabb minőségi standardokat és legkeményebb feltételeket, amelyeket egy kiváló márkától elvárhat, az ATORN teljesíteni fogja. Saját márkás termékünkkel a sikeres jövő felé veheti az utat. Márkánk egy magas szerszámprogramot kínál Önnek és minden elvárást felülmúló teljesítményt képes nyújtani.

Az ATORN termékek egy részét csak kizárólagos forgalmazóknál találja meg. A HAHN+KOLB Hungária Kft. azonban rendelkezésre bocsájtja Önnek a teljes kínálatot, amelyben kedvére válogathat a 24.000 terméket számláló kínálat elemei közül. Minden, amire csak szüksége van a hatékony és célorientált termelés érdekében.

ATORN márkánk

ATORN kínálatunk:

  • Fúrószerszámok
  • Marószerszámok
  • Esztergaszerszámok
  • Befogóeszközök
  • Csiszoló és darabolóeszközök
  • Mérőműszerek
  • Ellenőrzőeszközök
  • Üzemberendezések

Saját márkáink különleges feladatokhoz

A nehéz kihívások különleges megoldásokat követelnek. A különleges alkalmazási módozatokra fejlesztettük ki eszközeinket partnereink számára. Ezeket a márkákat és termékeket kizárólag a HAHN+KOLB kínálatában lehet elérni. ORION, HK, AUTOSTAT, MULTIFIX, HERMETIKUS és SUBITO. Ezen saját márkáink egytől-egyig válogatott alapanyagokból és minőségi megmunkálás során készültek. A termékek kiváló ár-érték arányt képviselnek szegmensükben.

 

ORION

ORION

Az ORION márka termékválasztékában megmunkáló szerszámokat, befogóeszközöket, mérő- és tesztelő berendezéseket, kéziszerszámokat és sok mást is megtalálhat. A körülbelül 11.000 ORION termék mindegyike figyelemreméltó funkcionalitással, biztonságossággal és kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik. A speciálisan válogatott anyagok és a kiváló minőségű megmunkálás optimális kezelést biztosít.

 

HK raktár- és üzemberendezések

HK

A kiváló minőségű munkapadok és szekrények mellett a HK termékportfólió munkaasztalokat és további érdekes tároló és anyagmozgató eszközöket is magában foglal. A HK maximális funkcionalitást, rugalmasságot, ergonómiát és tartósságot jelent, és modern formatervezése is figyelemreméltó. A termékek optimális kompatibilitásának és az egyedi gyártásnak köszönhetően az ügyfelek pontosan az igényeiknek megfelelően tervezhetik meg műhelyeiket.

 

AUTOSTAT rugós balanszerek és pozicionálók

AUTOSTAT

AUTOSTAT termékeinkkel rugós balanszerek és pozicionálók átfogó választékát kínáljuk. Biztonságos, zavartalanul működő munkafolyamatokat biztosít, és megbízhatóan megelőzi a korai anyagfáradást. A tesztelt biztonságosságot a GS-jelölés tanúsítása igazolja, így AUTOSTAT termékválasztékunk figyelemreméltóan hosszú élettartammal, könnyű karbantartással és nagy kezelési biztonsággal jellemezhető.

 

SUBITO belső precíziós mérőműszerek

Subito

A rögzített és mozgó mérőcsapok automatikus központosításának köszönhetően a SUBITO belső precíziós mérőműszerei a zsákfuratok, központosító peremek, csapágyfuratok, belső hornyok és mélyedések egyszerű és precíz mérését teszik lehetővé.

 

HERMETIKUS lefúvató pisztolyok

HERMETIKUS

A HERMETIKUS márkanév alatt értékesített termékeket a kompresszorrendszerek felszereléséhez és vezetékek és pneumatikus eszközök bekötéséhez fejlesztettük ki. A HERMETIKUS lefúvató pisztolyok zajvédő fúvókákkal vannak ellátva, amelyek jelentősen a maximálisan engedélyezett szin alá csökkentik a zajszintet. Biztosan meggyőzi majd a saját márkáink minősége.

 

MULTIFIX gyorscserés acéltüskék

MULTIFIX

A MULTIFIX márkánk termékválasztéka gyorscserés acéltüskéket is magában foglal, amelyekkel manuális módon cserélhetők szerszámok a hagyományos és CNC esztergagépeken. Az alapvázak és váltótartók intelligens, fogazott csatlakozója 40 különböző tartópozíciót tesz lehetővé. A MULTIFIX 1953 óta biztosít kiváló minőségű termékeket a hatékony szerszámcseréhez.

 

Kizárólagos és gyártói márkák

A HAHN+KOLB kiváló minőségű, innovatív és bevált szerszámok és gépek kiegyensúlyozott választékát kínálja szinte bármilyen felhasználási célra. Kompetens beszállítók állnak mellettünk partnerként, akik folyamatosan kiváló minőséget biztosítanak. Íme néhány példa azon erős márkákra, amelyekkel a HAHN+KOLB sikeres együttműködésben áll. Egyes márkák kizárólag a HAHN+KOLB kínálatában találhatóak meg.

Denios veszélyesanyag tárolás

Denios

A DENIOS világszerte piacvezető vállalat a veszélyes anyagok tárolása, valamint az üzemi környezetvédelem és munkabiztonság területén. A legszélesebb termékprogramból választhat a veszélyesanyag-tárolók és a környezet-, valamint munkavédelem területén. Legyen szó akár bejárható raktárról a kisebb göngyölegek számára, vagy targoncával rakodható polcos tárolóról - a DENIOS már ma a DIN EN 13501 európai norma alapján tevékenykedik és ezzel akár 120 perces tűzvédelmet is biztosít a felhasználók számára. A Denios teljes kínálata elérhető a HAHN+KOLB Hungária Kft-nél.

 

Klaeger professzionális darabolás-technika

Klaeger

A német gyártó a minőséget és a folyamatos termékfejlesztést helyezi a tevékenysége középpontjába. A családi vállalkozás már 1928 óta gyárt fűrészgépeket a piac igényeinek megfelelve. A fogyasztói elvárásokat folyamatosan szem előtt tartva alkották meg a portfóliót a legegyszerűbb manuális fűrészgépektől a CNC-vezérlésű szalagfűrész-gépekig.

 

Krause létrák és állványrendszerek

Krause logo

A Krause már több mint 100 éve kínál megoldást létrák és állványrendszerek különböző alkalmazási területeire. A cég foglalkozik a standard létráktól egészen az egyedi, speciális ipari állványrendszerek kialakításáig. A cég teljes kínálata elérhető a HAHN+KOLB Hungária Kft-nél.

 

Mitutoyo precíziós mérőeszközök

Mitutoyo

A Mitutoyo a világ vezető precíziós mérőberendezés-gyártója, amely óriási termékskálát kínál a következőkből: mikrométerek, tolómérők és mérőórák, keménység tesztelők, vizuális mérőrendszerek és 3D koordináta és további mérőgépek. A Mitutoyo teljes termékkínálata meg található a HAHN+KOLB Hungária Kft-nél.

 

Plum elsősegély megoldások és kézhigiéniai eszközök

Plum

Plum A/S egy dán családi vállalkozás. Több, mint 40 éve foglalkoznak az ipari kézhigiéniát illetően hatékony és felhasználóbarát megoldásokkal és 15 éve tevékenykednek az elsősegély megoldások területén is, amely termékeikkel a munkahelyi környezet biztonságossá tétele a cél. Magas prioritást élvez a minőség és a környezetvédelem.

RSA darabolás-technika és sorjátlanítás

RSA

Az RSA fő profilja a fűrésztechnológia és a sorjátlanítás. Megbízható és költséghatékony megoldásokat kínálnak az ipar szereplői számára. A német gyártó termékei hozzájárulnak a termelésen belüli folyamatok optimalizálásához és a hatékonyság növeléséhez.

 

Wohlhaupter precíziós szerszámok

Wohlhaupter

A hatékony termelékenységnövekedés elérésének érdekében a Wohlhaupter moduláris finomkiesztergáló szerszámrendszereket és alkalmazásokat fejleszt és gyárt a flexibilis gyártási koncepciókhoz.

 

További gyártói márkáink

fsa 122