A HAHN+KOLB cégcsoport

Innováció, kreativitás és tradíció!

A HAHN+KOLB története 1898-ban kezdődött, amikor Hermann Hahn és Adolf Kolb megalapították szerszámokra és gépekre specializált vállalkozásukat Németországban. A cégnek hamar híre ment az iparban, amelyet elsősorban magas szolgáltatás és szállítási minőségének köszönhetett. A cégalapítók víziója az volt, hogy teljes körű szolgáltatást tudjanak nyújtani az ipari szegmens számára. A vállalat gyorsan fejlődött és megkezdte nemzetközi terjeszkedését. 1995-ben a Würth csoport tagjává vált. A 48 000 négyzetméteres alapterületen elhelyezkedő vállalatközpont Ludswigsburgban helyet kínál az új főépületnek, a technológiai központnak és a logisztikai centrumnak is. Az épület teljesen önfenntartó és üzemeltetéséhez megújuló energiaforrásokat használ. Környezetbarát gazdálkodás politikájának köszönhetően a cég 2015-ben megszerezte a DIN EN ISO 14001-es tanúsítványt is.

A HAHN+KOLB jelenlegi portfóliójában több mint 70.000 termék közül választhatnak az ipar szereplői, amelyből 40.000 folyamatosan raktárkészleten elérhető a cég ludwigsburg-i logisztikai centrumában. A termékek között megtalálhatóak forgácsoló szerszámok, befogástechnikai eszközök, mérőeszközök, általános kéziszerszámok, munkavédelmi eszközök, csiszolóanyagok, elektromos kisgépek és üzemberendezések.

Az évente megjelenő HAHN+KOLB katalógus közel 3000 oldalas és több mint 80.000 példányban jelenik meg világszerte. A vállalatcsoport számára a katalógus az elsődleges felülete termékei bemutatásának. Már több idegen nyelven is elérhető (magyar, német, angol, francia, olasz, spanyol, lengyel, orosz, szerb, cseh, és kínai) A nyomtatott katalógus mellett a HAHN+KOLB magas szinten foglalkozik online kereskedelmi megoldásokkal, amelyek lehetővé teszik a teljes portfólió digitális úton történő megrendelését.

A cég Innovatív megoldásai gyakran hozzásegítik a vállalkozásokat a hatékonyabb és eredményesebb munkavégzéshez. Ilyen egyedi koncepció a speciális keményhab szivacsbetét, amelyet a HAHN+KOLB vezetett be Magyarországra. A koncepció lényege, hogy a tárolandó szerszámok számára egy átlátható és biztonságos rendszert hozunk létre az 5S szemlélet alapján.

A HAHN+KOLB DIN EN ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkezik, és az iparágban az első vállalatként tett eleget a szigorúan ellenőrzött VDA 6.2 követelményrendszernek.

Az alapítók víziója mára valósággá vált.

Let’s work together!

HAHN+KOLB Magyarország HAHN+KOLB Magyarország

Rólunk

Ismerje meg jobban magyarországi leányvállalatunkat!
Rólunk

 
Történetünk Történetünk

Történetünk

Pillantson bele cégünk történetébe és legyen részese a kalandnak!
Történetünk

 
Karrier Karrier

Karrier

Böngésszen legfrissebb állásajánlataink között!
Karrier

 
Márkáink Márkáink

Márkáink

Fedezze fel színes és gazdag márkakínálatunkat!!
Márkáink

 
Logisztika Logisztika

Logisztika

Ismerje meg logisztikai bázisunkat!
Logisztika

 
Katalógus Katalógus

Katalógus

Fedezze fel a szerszámok világát immár magyar nyelven!

Katalógus igénylés

 
Minőségbiztosítás Minőségbiztosítás

Minőségbiztosítás

ISO 9001 és VDA 6.2-vel ismerték el minőségi standardjainkat.

Tanúsítványaink