KEMÉNYHAB SZIVACSBETÉT - A SZERSZÁMOK ÉS ESZKÖZÖK PRAKTIKUS ÉS BIZTONSÁGOS TÁROLÁSA

Egyedi gyártású és felépítésű keményhab szivacsbetéteinket az Ön igényei szerint tudjuk kialakítani. Ezáltal teljesen személyreszabott megoldást kínálunk a különféle tárolók szivaccsal történő beépítésére, akár az Ön telephelyén. A könnyen hordozható fénykoffer segítségével műszaki tanácsadó munkatársaink a helyszínen tudják befotózni a szivacsba kerülő eszközöket. A folyamat egyszerű, gyors és hatékony.

Egy erős anyag szerszámai biztonságáért.

Szivacsbetét

A szivacsbetétek habanyaga egy speciális polietilénből készül. Az úgynevezett Cross Linked PE egy kémiailag térhálósított zártcellás szerkezetű műanyaghab, kitűnő és nagyon finom cellaszerkezettel rendelkezik. Az ipari környezetben tökéletesen megállja helyét: ellenáll olajnak, nedvességnek, vegyi anyagoknak, ütéscsillapító tulajdonságokkal bír, ezenfelül rugalmas és könnyű. Ezen jellemzők együttesen járulnak hozzá különösen hosszú élettartamához. A szivacsbetétek marási technológiával, egyetlen rétegből készülnek, így az oldószerek negatív hatásai nem érvényesülnek. A szivacsbetétek akár ESD kialakítással is megrendelheti.

 

Állítsa össze egyedi szín és méret kombinációját!

A szivacsbetét előnyei:

  • A tárolót saját, egyedi igényei szerint alakíthatja ki
  • A kialakított forma azonnal meghatározza a tárolandó eszköz helyét
  • Első pillantásra látja, hogy melyik szerszám hiányzik a tárolóból
  • A szivacsbetét kialakítása óvja szerszámait a külső környezeti behatásoktól, a szerszámok tárolóban történő összecsúszásától és a szennyeződésektől
  • Minden eszköznek egyedileg definiált körvonala van, így biztosan nem téveszti el a helyét
  • A szivacsbetétek kiváló kiegészítői szerszámos szekrényeknek, szerszámkocsiknak vagy szerszámosládáknak

Számtalan felhasználás egy helyről!

Konzultációt kérek!

Amennyiben szeretne részletes információt kapni a speciális keményhab szivacsbetétek kialakításával kapcsolatban, kérje ingyenes konzultációnkat, amelynek keretében műszaki tanácsadó munkatársunk ellátogat az Önök cégéhez egy előre egyeztetett időpontban. Kérjük, töltse ki konzultációs lapunkat.

Konzultáció igénylés