Megfelelőségi Nyilatkozat

Code of Compliance

A Megfelelőségi Nyilatkozat (Code of Compliance) kiemelt jelentőségű annak biztosításához, hogy minden döntés összhangban álljon a törvényekkel, a belső szabályokkal és az értékekkel.

Megfelelőségi Nyilatkozatunkban (Code of Compliance) leírtuk alapelveinket és magatartásunkat, ami elérhető munkatársaink, ügyfeleink, beszállítóink és más üzleti partnereink számára a honlapunkon is.

A kölcsönös bizalom fontos számunkra, és kiállunk az egyenesség és az őszinteség mellett. Jogszabályoknak és előírásoknak megfelelő viselkedést feltételezünk és betartjuk a nemzeti és nemzetközi törvényeket, előírásokat és belső irányelveket. Együttműködésünk alapja az udvariasság, a tolerancia és a segítőkészség.

A tisztességes magatartás döntően hozzájárul a vállalat sikeréhez. Ezzel a Megfelelőségi Nyilatkozattal (Code of Compliance) elkötelezettek vagyunk abban, hogy tisztességesen viselkedjünk egymással, valamint ügyfeleinkkel, beszállítóinkkal és más üzleti partnereinkkel.

PDF letöltése:

Megfelelőségi Nyilatkozat  Megfelelőségi Nyilatkozat

 

Jelentés küldés forró vonalon

A vizsgálatok azt mutatják, hogy a harmadik felektől származó információk gyakran gazdasági bűncselekményekhez vezetnek. Ezért hoztunk létre egy rendszert, amelyen keresztül a megfelelőség súlyos megsértésére utaló jelzéseket adhat nekünk. Az internetalapú BKMS (Business Keeper Monitoring System) rendszert használjuk. Ha megjegyzést szeretne írni nekünk a rendszeren keresztül, akkor ezt megteheti névvel vagy név nélkül. Mivel mi a nyílt kommunikációt keressük, bátorítani szeretnénk Önöket, hogy a megjegyzéseknél adják meg a nevüket. Az Önök adatait minden esetben szigorúan bizalmasan kezeljük és figyelembe vesszük az összes érintett fél jogos érdekeit.

Kérjük, hozzon létre egy fiókot a BKMS rendszerben, amelyen keresztül kapcsolatba léphetünk Önnel. Ez fontos, ha bármilyen kérdése van, vagy szeretné a megjegyzését később további információkkal kiegészíteni. A fiók útján történő kommunikáció - ha szükséges - névtelenül is elvégezhető.

A rendszer kizárólag arra szolgál, hogy felhívja a figyelmet a HAHN+KOLB csoportban elkövetett feltételezett gazdasági bűncselekményekre vagy határozott, súlyos jogsértésekre. Más célokra történő felhasználás bűncselekménynek minősülhet.

SpeakUp

Itt tehet megjegyzéseket:

 https://www.bkms-system.net/wuerth  https://www.bkms-system.net/wuerth

Köszönjük támogatását!