Tanúsítványok

Igazolt minőség és biztonság

A HAHN+KOLB több tanúsítvánnyal is bizonyítja, hogy tevékenységét permanens és magas minőségben végzi. A folyamatos auditok igazolják szakértelmünket és gondoskodnak a munkánk folyamatos javításáról.

Bosch

DIN EN ISO 9001

Az ISO 9001-es szabvány az ISO 9000-es minőségbiztosítással / minőségirányítással foglalkozó szabványcsoport meghatározó tagja. Ez a szabvány tartalmazza a minőségirányítási rendszerrel kapcsolatos követelményeket. A szabvány célja, hogy megadja a minőségirányítási rendszer követelményeit egy olyan szervezet számára, amely bizonyítani kívánja alkalmasságát a vevői igények kielégítésére. Ezt a szabványt a belső vagy külső felek, beleértve a tanúsító testületeket, annak értékelésére használhatják, hogy képes-e a szervezet teljesíteni a vevők, a jogszabályok és a szervezet saját követelményeit.

Letöltés

VDA 6.2

A német autóipari szövetség (Verband der Deutscher Automobilindustrie) minőségirányítási rendszerszabványa autóipari beszállítók számára. A VDA 6.2 a szolgáltató vállalatokra vonatkozó követelményeket tartalmazza.

Letöltés

DIN EN ISO:14001

Az ISO 14001 jelölésű szabvány előírja azokat az alapvető szabályokat, amelyekkel egy vállalat hatékony környezetközpontú szemlélettel tudja kialakítani működését, valamint kijelöli az ehhez kapcsolódó eszközöket, amelyek költséghatékonyak, rendszeralapúak, és rugalmasak, valamint tükrözik az összegyűjthető, beépíthető, releváns környezetvédelmi információkat kommunikáló legjobb szervezeti gyakorlatokat.

Letöltés