Eszközkiadó automata

Érvek a HAHN+KOLB eszközkiadó automaták mellett - VIDEO

Eszköz- és szerszámkiadó automaták és páternoszter rendszerek

A HAHN+KOLB-nál egy több mint 70.000 standard terméket számláló kínálat sokszínűségéből választhat termelői, saját és kizárólagos márkáink közül. Kínálatunk legújabb tagjai a költségcsökkentés úttörői. Az AutoSave és Egészségügyi Eszközkiadó Automatáink és páternoszter rendszereink akár 50%-os megtakarításra is képesek a fogyás csökkenésének köszönhetően. A szerszám automaták elengedhetetlen berendezései minden tudatosan működő termelő vállalatnak.

Konzultációt kérek!

Amennyiben szeretne részletes információt kapni a automatáinkról kérje ingyenes konzultációnkat, amelynek keretében műszaki tanácsadó munkatársunk ellátogat az Önök cégéhez egy előre egyeztetett időpontban. Kérjük, töltse ki konzultációs lapunkat, melyre e-mailben reagálunk.

Konzultáció igénylés

 

Milyen előnyökkel jár eszközkiadó automatánk az Ön számára?

  • KÖLTSÉGCSÖKKENÉS: Használatával azonnali, akár 20-50% költségcsökkenés érhető el a fogyás csökkenésnek köszönhetően.
  • FOGYASZTÓ AZONOSÍTÁSA: Felismeri munkavállalóját, így pontosan nyomon követhető a fogyás, amely takarékoskodásra ösztönöz.
  • RENDELKEZÉSRE ÁLLÁS: Non-Stop rendelkezésre álló raktár, amely igény szerint osztja be vagy korlátozza az anyagfogyást.
  • EGYSZERŰ BESZERZÉS: Figyeli a készletszinteket és automatikusan megrendeli a szükséges utántöltést, így a rendelési folyamat sokkal egyszerűbb lesz.
  • BESZERZÉSI INTELLIGENCIA: A készlet információknak köszönhetően Ön pontosan tudja mikor mennyi fogyóeszközre van szüksége.
  • NYOMONKÖVETHETŐ: Az egyedi tranzakcióhoz kapcsolódó minden adatot tárol, amelyből jelentést is készít Önnek, igénye szerinti részletességgel.
  • LOPÁSBIZTOS: Az anyag- és adattárolási megoldása garantáltan lopás biztos a szoftveres behatolás és a mérsékelt fizikai behatás ellen.
  • TÖBBNYELVŰ FELÜLET: Több nyelven is kommunikál, így biztosan szót ért munkavállalóival.
AUTOMATA FORRADALOM Termékkatalógus letöltése itt!