Szolgáltatásaink

Személyre szabva az Ön igényei szerint!

A HAHN+KOLB Hungária széles szolgáltatáscsomaggal áll az ügyfelei rendelkezésére. Legyen szó műszaki tanácsadásról vagy egyedi keményhab szivacsbetét gyártásról, mi mindig tudunk megfelelő megoldást javasolni felmerülő problémája orvoslására. Műszaki tanácsadó csapatunk naprakész tudással várja, hogy partnereink igényeit hétről-hétre kielégíthesse.

Miben nyújtunk többet mint mások? Miért tették le nálunk a voksot partnereink? Ez a témát jártuk körül a fenti 2 perces animációs videóban.

Számunkra egy termék nem csak egy eszköz, hanem műszaki megoldás is, melyhez a legtöbb esetben elengedhetetlen a műszaki tanácsadás. Fontos célkitűzésünk, hogy az egyedi igényekre testreszabott választ adjunk. Szolgáltatásaink magas minőséget és szaktudást képviselnek, termékeink többsége Európában gyártott, és minden esetben ipari felhasználásra fejlesztett. Élettartamuk ezáltal hosszabb, a termékenységet hosszabb távon segítik elő, legyen az egy krómozott villáskucsl készlet, vagy egy tömörkeményfém maró szerszám.

Ha még nem lépett velünk kapcsolatba, központi számunkon területi régiónként is eléri munkatársainkat. Kérdés esetén hívja a +36 1 371 200 központi telefonszámunkat, vagy töltse ki weboldalunkon található speciális szakterületekhez kötött űrlapjaink egyikét!