HAHN+KOLB Jubileumi Fotópályázat 2021

HAHN+KOLB Fotópályázat

Nevezzen Ön is a HAHN+KOLB jubileumi fotópályázatára

Megosztaná velünk kedvenc HAHN+KOLB-os szerszámát? Fotózik, de még soha nem vett részt fotópályázaton? Esetleg egy több évtizede használatban lévő HAHN+KOLB-os relikviát őriz? 20. magyarországi születésnapunk alkalmával szeretnénk bemutatni szerszámaink sokszínűségét, felhasználói fotókon keresztül. A beküldött fotóknak legalább 1 HAHN+KOLB sajátmárkás (ATORN, ORION vagy HK) szerszámot kell ábrázolnia, tetszőleges módon.

A pályázat két kategóriában indul:

  • 1. Kategória: Szakmai zsűri által kiválasztott legjobb fotó >> Nyeremény: 20 db-os szerszámkészlet (52561020)
  • 2. Kategória: A Facebook oldalunkon egy időben meghirdetett és feltöltött időponttól, a szavazás lezárásáig legtöbb lájkot gyűjtő fotó. (A képeket a HK adminja tölti fel.) >> Nyeremény: 72 részes dugókulcs készlet (58010500)

Mindkét nyertes 1-1 értékes szerszámkészlet boldog tulajdonosa lesz! Részletek a versenyszabályzatban!

A fotókat a marketing@hahn-kolb.hu e-mail címre 2021. november 15-ig várjuk!

Versenyszabályzat (Kérjük olvassa végig):

A résztvevő a beküldéssel egyidőben beleegyezik, hogy a feltöltött képek a későbbiekben a szervező által szabadon felhasználhatóak. Egy pályázó maximum 3 darab fotóval nevezhet a megadott határidőig. A pályamunka befogadásának feltétele, hogy legalább egy HK szerszám (ATORN, ORION vagy HAHN+KOLB márkájú) felismerhető legyen. A fotó beküldésekor kéjük feltüntetni a fotó készítőjét és címét. A fotók bármilyen technikával és eszközzel készíthetők. A 3 tagú szakmai zsűri tagjai: Kósik Krisztina grafikus (White Bird Graphics), Molnár Arnold hivatásos fotós és Raimund Deobald közép-európai sales manager. Az első kategória nyertese egy 20 db-os szerszámkészlet (52561020) a második kategóriáé egy 172 részes dugókulcs készlet (58010500) tulajdonosa lesz. Az első kategóriában közvetlenül a HAHN+KOLB-nál dolgozó munkatársak és hivatásos fotósok nem vehetnek részt, a második kategóriában bárki részt vehet. Eredményhirdetés Facebook oldalunkon 2021.11. 29-én várható. A változtatás jogát fenntartjuk.

Kérdése van? Ne habozzon felkeresni műszaki tanácsadóinkat, vagy Marketing munkatársainkat a marketing@hahn-kolb.hu e-mail címen.