LET´S WORK TOGETHER. Üdvözöljük a HAHN+KOLB Magyarország weboldalán!

AKTUÁLIS AJÁNLATUNK

Akciós kiadványaink:

Bemutatkozik a HAHN+KOLB

A HAHN+KOLB története 1898-ban kezdődött, amikor Hermann Hahn és Adolf Kolb megalapították szerszámokra és gépekre specializált vállalkozásukat Németországban. A cégnek hamar híre ment az iparban, amelyet elsősorban magas szolgáltatás és szállítási minőségének köszönhetett. A cégalapítók víziója az volt, hogy teljes körű szolgáltatást tudjanak nyújtani az ipari szegmens számára. A vállalat gyorsan fejlődött és megkezdte nemzetközi terjeszkedését. 1995-ben a Würth csoport tagjává vált. A 48 000 négyzetméteres alapterületen elhelyezkedő vállalatközpont Ludswigsburgban helyet kínál az új főépületnek, a technológiai központnak és a logisztikai centrumnak is. Az épület teljesen önfenntartó és üzemeltetéséhez megújuló energiaforrásokat használ. Környezetbarát gazdálkodás politikájának köszönhetően a cég 2015-ben megszerezte a DIN EN ISO 14001-es tanúsítványt is.

Termékek és szolgáltatások

A HAHN+KOLB portfóliójában több mint 70.000 termék található, amelyekből 40.000 azonnal elérhető a cég ludwigsburg-i központjában. Kiemelt termékcsoportjaink a forgácsoló és fúró szerszámokbefogástechnikai eszközökmérőszerszámok, mint tolómérő, idomszerek, mikrométerek, továbbá általános kéziszerszámokmunkavédelmi eszközökcsiszolóanyagok és üzemberendezések

A HAHN+KOLB kiváló termékein túl magas szolgáltatási színvonalával vívta ki partnerei bizalmát. Cégünk az alábbi szolgáltatásokat biztosítja az Ön számára:

A HAHN+KOLB kiemelkedő színvonalú termék- és szolgáltatási minőségével, magas szállítási készségével komoly elismertséggel rendelkezik az iparágában. Az évente megjelenő HAHN+KOLB katalógus több mint 1500 oldalas és több mint 80.000 példányban jelenik meg világszerte és a cég számára még mindig ez az egyik legfontosabb értékesítési csatorna. Már több idegen nyelven is elérhető a HAHN+KOLB katalógusa (magyar, német, angol, francia, olasz, spanyol, magyar, lengyel, orosz, szerb, cseh, és kínai). Magas szinten foglalkozik a HAHN+KOLB az online kereskedelmi megoldásokkal, amelyek lehetővé teszik például, hogy az elektronikus szerszám katalógust minden ismert formátumban elérhetővé tegye partnerei számára.

A HAHN+KOLB Hungária Kft. legfőbb profilja forgácsoló szerszámok, befogástechnikai eszközök, mérőeszközök, általános kéziszerszámok és műhely berendezések forgalmazása.