LET´S WORK TOGETHER.   Üdvözöljük a HAHN+KOLB Magyarország weboldalán! | Csak vállalkozások részére
TESTO
NTC – Beszúró élelmiszer-érzékelő

Részletes információkhoz, további képek és dokumentumok megtekintéséhez válasszon ki egy cikket az alábbi táblázatból.

TESTO

NTC – Beszúró élelmiszer-érzékelő

EN 13485 és HACCP megfelelőség

Olvassa el a cikk leírását

1 kivitelben kapható

Az egyéni árak a bejelentkezés után jelennek meg

További információra van szüksége, vagy nem találta meg a kívánt terméket?

Termékek

További információra van szüksége, vagy nem találta meg a kívánt terméket?

Ügyfélszolgálat hívása: +36 1 371 2900

Az árak megtekintéséhez jelentkezzen be

Alkalmazás

A strapabíró beszúró élelmiszer-érzékelő élelmiszerek maghőmérsékletének mérésére alkalmas. Az érzékelő a megfelelő mérőműszerhez (pl. testo 110) csatlakoztatva EN 13485 és HACCP megfelelőséggel rendelkezik, így különösen praktikusan használható az élelmiszeriparban. A speciális markolat biztosítja a könnyű kezelést a félszilárd élelmiszerek maghőmérsékletének méréséhez.

Kialakítás

  • Érzékelő típusa: NTC
  • Mérési tartomány: -25 és +150 °C között
  • Pontosság: A mért érték ±0,5%-a 100 és +150 °C között
  • Pontosság: ±0,2 °C -25 és +74,9 °C között
  • Pontosság: ±0,4 °C (fennmaradó mérési tartomány)
  • Beállási idő: 7 s
  • Mérőszonda/érzékelőszár hossza/átmérője: 115 mm/5 mm
  • Mérőszonda-/érzékelőcsúcs hossza/átmérője: 30 mm/3,5 mm
  • IP 65 védettségi fokozat
  • Termék/ház anyaga: Nemesacél/GFRP

Megjegyzések

Megfelelőségértékelés nélkül – kalibrációs kötelezettség alá tartozó hatósági mérésre/szállításra nem alkalmas