Részletes információkhoz, további képek és dokumentumok megtekintéséhez válasszon ki egy cikket az alábbi táblázatból.
NTC – Beszúró élelmiszer-érzékelő
EN 13485 és HACCP megfelelőség
Termékek
Ügyfélszolgálat hívása: +36 1 371 2900
Az árak megtekintéséhez jelentkezzen be
Alkalmazás
A strapabíró beszúró élelmiszer-érzékelő élelmiszerek maghőmérsékletének mérésére alkalmas. Az érzékelő a megfelelő mérőműszerhez (pl. testo 110) csatlakoztatva EN 13485 és HACCP megfelelőséggel rendelkezik, így különösen praktikusan használható az élelmiszeriparban. A speciális markolat biztosítja a könnyű kezelést a félszilárd élelmiszerek maghőmérsékletének méréséhez.
Kialakítás
- Érzékelő típusa: NTC
- Mérési tartomány: -25 és +150 °C között
- Pontosság: A mért érték ±0,5%-a 100 és +150 °C között
- Pontosság: ±0,2 °C -25 és +74,9 °C között
- Pontosság: ±0,4 °C (fennmaradó mérési tartomány)
- Beállási idő: 7 s
- Mérőszonda/érzékelőszár hossza/átmérője: 115 mm/5 mm
- Mérőszonda-/érzékelőcsúcs hossza/átmérője: 30 mm/3,5 mm
- IP 65 védettségi fokozat
- Termék/ház anyaga: Nemesacél/GFRP
Megjegyzések
Megfelelőségértékelés nélkül – kalibrációs kötelezettség alá tartozó hatósági mérésre/szállításra nem alkalmas
RAL színkód kiválasztása
FIGYELEM! A képernyőn megjelenő szín eltér a valós színárnyalattól!