HK AutoStorage Closed és HK AutoStorage Open

HK AutoStorage

A HK AutoStorage a család legaprólékosabb tagja, amely nyitott és zárt kivitelben is elérhető. A fiókos rendszerű berendezés a forgácsolószerszámok, mérőműszerek specialistája, amely ideális helyet biztosít az Ön összes általános szerszámának és egyéb fogyóeszközének, egy helyen történő, biztonságos tárolására. A bejelentkezést és termékkiválasztást követően a megfelelő fiók LED-világítással jelölve nyílik, a többi fiók zárva marad. Az elektromosan biztosított egyedi rekeszek tökéletesen megfelelnek a nagyértékű szerszámok tárolására.

A HK AutoStorage Closed lehetővé teszi Önnek, hogy zárva tartsa az összes forgácsoló szerszerszámát, hiszen a termék kiválasztásával a fiókban egyedül az a rekesz lesz nyitható, amely a kívánt terméket tartalmazza.

A HK AutoStorage Open magasabb flexibilitást és kínál, hiszen nyitott kialakításával gyorsabban hozzáfér egy adott fiók összes rekeszéhez.

Érdekel a termék >>

AutoSave Insert

AutoSave lapka

A család legkomplexebb tagja az AutoSave Insert egy kombinált funkciókkal rendelkező automata. A spirálos, valamint fakkos kiadagoláson felül, lehetővé teszi az apró lapkák tégelyes kiszolgálását. 768 db lapkatartótégely áll rendelkezésre. Az elhasznált lapkák visszavételezhetőek.

  • Kombinált funkciókkal rendelkező automata
  • Spirálos, fakkos, fiókos kiadagolás
  • Apró lapkák tégelyes kiszolgálása (768 db tégely)
  • Elhasznált lapkák visszavételezése
  • Érintőképernyő

Érdekel a termék >>

Technikai leírás
Szélesség x Magasság x Mélység 1160 x 1800 x 1000 mm
Feszültség 230 V / 50 Hz
Áramfelvétel 6 A
Vezérlő áram 12/24 VDC
Üres tömeg 280 kg
Belső tároló tálcák 2 db spirálos, 4 db szállítószalagos
Tálca mérete 742 x 595 mm
Tálcánkénti terhelhetőség 60 kg
Összterhelhetőség 420 kg