Katalógus

Német nyelvű katalógus 2018/19

Az új német nyelvű katalógusok megérkeztek és szakítva a korábbi hagyományokkal immár három keménykötéses kiadásban érhetőek el. A katalógusokat külön forgácsoló, üzemberendezés és kéziszerszám kategóriákra bontottuk szét, hogy Ön a leggyorsabban megtalálja a munkavégzésgez szükséges szerszámokat. A három katalógusban már több mint 70.000 termék közül választhatja ki a legoptimálisabb eszközt.

A katalógusokat egy új lapozható formátumban a katalógus borítóképére kattintva tekintheti meg.

Német katalógus forgácsolás

Német nyelvű katalógus

Forgácsoló fejezet

Megtekintés >>

Német katalógus általános szerszámok

Német nyelvű katalógus

Általános szerszámok fejezet (mérés-,befogástechnika, kéziszerszámok, munkavédelmi eszközök, csiszolástechnika, elektromos kisgépek)

Megtekintés >>

Német katalógus üzemberendezések

Német nyelvű katalógus

Üzemberendezések fejezet

Megtekintés >>

Több mint 40.000 termék 1300 oldalon

A HAHN+KOLB 1904-ben jelentette meg első kézzel írott katalógusát, amely 450 oldalon keresztül prezentálta a vállalat termékportfólióját. Napjainkban a katalógus lapjainak száma bőven 1000 oldal felett jár és több tízezer példány készül belőle évente, amelyek fordítása 10 nyelvre történik és kerül globális terjesztésre.

Magyarországon 2017-ben jelent meg újra magyar nyelven a közel 40.000 terméket tartalmazó katalógus.

Katalógus

Katalógus igénylés

Nyomtatott katalógusunkból akár Ön is igényelhet egy példányt vagy letöltheti pdf formátumban. Az igényléshez nem kell mást tennie, mint kitölteni a lenti igénylőlapot weboldalunkon és műszaki tanácsadó munkatársunk egy előre egyeztetett időpontban személyesen viszi ki Önnek a termékkatalógust.

Letöltöm pdf-ben!

A fájl méretéből kifolyólag a letöltés hosszabb időt is igénybe vehet.

 

Nyomtatott katalógus igénylés